Γιατί η Κάρπαθος είναι η καλύτερη επιλογή για διακοπές στα Δωδεκάνησα;

 Οι Απράθεοι ή Καρπάθεοι σίγουρα έκαναν καλή δουλειά, μιας και τα νερά του νησιού θα σε πείσουν πως έχεις βρεθεί στον παράδεισο.

Χρειάζεσαι πάνω από μία εβδομάδα για να κολυμπήσεις στις περισσότερες από τις παραλίες και είναι πιθανό να μην προλάβεις να τις επισκεφτείς όλες.
Η χώρα:
Μιλάμε για τα Πηγάδια και για το βασικό σημείο των ξενοδοχείων, εστιατορίων και καταστημάτων με σουβενίρ. Γραφική και δίπλα στο κύμα, η χώρα της Καρπάθου θα σε μαγέψει ειδικά το βράδυ. Τα λιγοστά μπαράκια του νησιού, όπως το Ακρί, θα σου προσφέρουν τα πιο ψαγμένα κοκτέιλς και φυσικά το αγαπημένο των ιταλών τουριστών Aperol Spritz!

Best:Οι περισσότερες παραλίες είναι οργανωμένες αλλά έχεις και τη δυνατότητα να ξαπλώσεις στην άμμο. Η τιμή της ξαπλώστρας ποικίλει από δωρεάν μαζί με καφέ, 7 ευρώ μαζί με ομπρέλα αλλά μπορείς και να μην πληρώσεις μετά τις 6 το απόγευμα. Οι τουρίστες είναι κυρίως Ιταλοί κι επειδή μιλάμε για οικογένειες ή ψαγμένους Ιταλούς, δεν θα συναντήσεις τον κακό τουρισμό των Ιονίων.
 Δεν μιλάμε για φτηνό νησί αλλά δεδομένης της θέσης του μπορείς να φας οικονομικά. Προτίμησε ταβέρνες δίπλα στο κύμα, στις παραλίες που θα επισκεφτείς, κι όχι τα πιο τουριστικά εστιατόρια στην χώρα, στα Πηγάδια.

Σχόλια