Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκέμβριος, 2020

Δραστηριότητες στην Κάρπαθο

Εικόνα
  Πανηγύρια Με κάθε ευκαιρία, οι κάτοικοι της Καρπάθου δείχνουν την προσήλωσή τους στις παραδόσεις τους. Με πολλές γιορτές και πανηγύρια, σκορπισμένα σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, οι Καρπάθιοι δίνουν ζωή σε ναούς και παρεκκλήσια, γλεντούν, χορεύουν και τραγουδούν, τιμώντας τους αγίους τους, σε έναν άτυπο διαγωνισμό για τη διοργάνωση του καλύτερου πανηγυριού. Η επίσκεψή σας σε κάποιο από αυτά θα σας επιτρέψει να βιώσετε τη μοναδική εμπειρία ενός αυθεντικού καρπάθικου γλεντιού.

Κάρπαθος: ο άγριος παράδεισος των Δωδεκανήσων

Εικόνα
 Η Κάρπαθος είναι ένα νησί των Δωδεκανήσων με παρθένα ομορφιά, ιδανικός προορισμός για ήσυχες διακοπές με φόντο πανέμορφα τοπία.  Διακοπές στην Κάρπαθο Η Κάρπαθος είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων. Είναι ορεινή και βραχώδης, με  πανέμορφες θάλασσες ,   γραφικά ορεινά χωριά, πλούσια παράδοση και διαδρομές με εντυπωσιακή θέα στο πέλαγος. Τα κεντρικά και βόρεια τμήματα της Καρπάθου έχουν ανακηρυχθεί περιοχές Natura λόγω του φυσικού τους πλούτου. 

Γιατί η Κάρπαθος είναι η καλύτερη επιλογή για διακοπές στα Δωδεκάνησα;

Εικόνα
  Οι Απράθεοι ή Καρπάθεοι σίγουρα έκαναν καλή δουλειά, μιας και τα νερά του νησιού θα σε πείσουν πως έχεις βρεθεί στον παράδεισο. Χρειάζεσαι πάνω από μία εβδομάδα για να κολυμπήσεις στις περισσότερες από τις παραλίες και είναι πιθανό να μην προλάβεις να τις επισκεφτείς όλες. Η χώρα: Μιλάμε για τα Πηγάδια και για το βασικό σημείο των ξενοδοχείων, εστιατορίων και καταστημάτων με σουβενίρ. Γραφική και δίπλα στο κύμα, η χώρα της Καρπάθου θα σε μαγέψει ειδικά το βράδυ. Τα λιγοστά μπαράκια του νησιού, όπως το Ακρί, θα σου προσφέρουν τα πιο ψαγμένα κοκτέιλς και φυσικά το αγαπημένο των ιταλών τουριστών Aperol Spritz!

Η Κάρπαθος είναι ένα νησί θεϊκό

Εικόνα